Van het Hontaimachines en materiaal (HK) Co. Ltd

De god helpt zij die zich helpen,

Creatief en progressief, Zijnd eerlijk.

          

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet elektronische Relais van de Controle

Van de de weerstands js-11A REEKS van de isolatie Relais van de Controle van de TIJD het Elektronische (js-11A/24) AC 250V

Van goede kwaliteit Elektriciteitscentrale ventiel voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektriciteitscentrale ventiel voor verkoop
Mooie samenwerking met Hontai. Snelle werking zoals wij willen.

—— Froza Sia

Betrouwbare leverancier en goede service, het is goede actie voor ons te leveren foto vóór verzending.

—— Wister CS

Beide van ons omgaan met elkaar als broeders en systers.Maar we werken nog steeds met beginselen.Producten kwaliteitscontrole goed voordat u naar ons stuurt.

—— R. Susai

Ik ben online Chatten Nu

Van de de weerstands js-11A REEKS van de isolatie Relais van de Controle van de TIJD het Elektronische (js-11A/24) AC 250V

Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

electronics relay

,

delay time relay

Van de de REEKStijd van de isolatieweerstand js-11A Elektronisch de Controlerelais (js-11A/24) AC 250V

 

Js-11A het de tijdrelais van reeksic keurt kwartsoscillator en CMOS speciaal IC, zijn precisiepartijen van goed hither dan electornaenetismtype en RC-type tijdrelais. Het de rang van de quaranteetijd voor hoofdbescherming en reserue bescherming in stroomsysteem. Het is de beste substitutie van het oude tijdrelais. Het reeksrelais is hetzelfde met DS-het relais van de elektromagnetismetijd in cijfer, binnencommection en het werken, en de plaatsende waardewaaier is meer breed, sorteert meer snall, en meer rechtstreeks het plaatsen. In ytswaaier 0.02S-999H, kan het precisie willekeurig plaatsen en waarborgen zonder het aanpassen. Het maken tijdtijd van delen in werking stellen controleerde regelbaar, gebruikt in soorten bescherming en autokring.

 

Hoofd technologie-parameters


1 vertraag waaier en de waaier van de rangvertraging: 0.02S~999M rang: 0.01S. P type: 0.1S~30S.
2 Temperatuur 20℃±5℃ van de vertragings de plaatsende fout, onder nominale spanning, Vertragings plaatsende fout van relais die (consistentie impliceren): het plaatsen value≤100S, error<+0.1S; het plaatsen value>100S, error<±0.1%.
3 minder dan terugstellend tijd 20mS.
van de de waaiervergunning van het 4 vergunningsvoltage is de schommelende het voltage schommelende waaier 0.8~1.1-tijden van ratedvoltage.
5 contactcapaciteit:  Het de kringscontact van de relaisoutput kan het voltage minder dan 250V, 80W voor de gelijkstroom-kring van de inductantielast breken die de tijdsconstante 5±0.75ms is. In de AC kring die het voltage minder dan 250V is het is 300VA (de machtsfactor cosΦ is 0.4±0.1). Het contact van het relais kan 10A voor met lange levensuur maken.
6 milieutemperatuur -10℃~+50℃
7 middelgrote intensiteit:  Elke het relais wordt elektrische terminals samen verbonden. En het kan een 2000V en 50Hz AC voltage (virtuele waarde) aan het niet-elektrificatie metaal buitendeel of shell verdragen. Er is geen geïsoleerd analyse of flashover fenomeen.
8 isolatieweerstand:   Elke het relais wordt elektrische terminals samen verbonden. Aan het niet-elektrificatie metaal buitendeel of shell, is zijn geïsoleerde weerstand minder dan 300MΩ die door tramegger met het openen van voltage wordt gemeten 500V is.
9 elektroduurzaamheid hierboven 105 keer.
10 mechanische duurzaamheid hierboven 106 keer.
11 machtsconsumptie: Minder dan 5W op de voorwaarde van het classificatievoltage.
12 anti-stoor vermogensrelais anti-storen is overeenstemming met DL478-92 ()  
 

Contactgegevens
Hontai Machinery and equipment (HK) Co. ltd

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)